Lies Zhara: Leeftijd, Vriend, Bikini en meer

september 18, 2024
3 mins read
Lies Zhara: Leeftijd, Vriend, Bikini en meer

Onderweg om een van de bekendste influencers van Nederland te worden heeft Lies Zhara (geboren op 26 april 2001) al op korte tijd naam gemaakt. Op sociale mediaplatforms stijgt ze er met kop en schouders bovenuit. Zo vindt ze telkens weer nieuwe grappige filmpjes voor haar TikTok en verwent ze haar fans met leuke Twitch streams. In de modellenwereld heeft ze ook al meer dan haar debuut gemaakt en acteren doet ze er ook nog bij. Haar succes krijgt ook nog eens een duwtje in de rug met haar vrolijke persoonlijkheid.

Lies Zhara’s filmcarrière

In februari 2024 kwam Game On uit, een film van Nederlandse makelij. In de film, die gaat over negen eltitegamers die vier unieke games moeten spelen, vertolkt Lies de rol van Sniperpink. Marouane Meftah, Nienke Plas en Gio Latooy zijn andere bekende Nederlanders die meespelen in de film.

Sociale media

Dat Lies op sociale media zit, is een feit. Haar voorkeur gaat naar eigen zeggen uit naar TikTok, omdat ze de sfeer hier veel gemoedelijker vindt dan op andere platforms. Het werk dat je van haar kunt bewonderen, is een collectie van dans- en lipsincfilmpjes, filmpjes over haar leven en ook af en toe een filmpje met een andere influencer. Ze heeft zo al eens met Juultje Tieleman samengewerkt.

Gefotoshopt?

Lies Zhara is op haar sociale media regelmatig in bikini te zien op haar zomerse foto’s. Ze gaat vanwege haar baan als influencer regelmatig naar warmere oorden, zoals Egypte Curaçao en Griekenland, de ideale bestemmingen om je te laten inspireren.

Naakt poseren is echter iets dat ze niet snel zal doen. Toch circuleerde er in 2021 een naaktfoto van de Haarlemse influencer. Achteraf bleek de foto nep te zijn, want het was te zien dat de foto bijgewerkt was. Al moest je wel even goed kijken, want het was op vakkundige manier gefotoshopt.

De persoon achter de bekendheid

Lies werd geboren in de Noord-Hollandse stad Haarlem op 26 april 2001. Toch is ze hier niet opgegroeid, zelfs niet in Nederland. Nadat haar ouders zijn gescheiden toen Lies drie jaar oud was, verhuisde ze met haar moeder namelijk naar Noorwegen. Na een tijdje miste Lies’ vader haar, dus verhuisde hij met zijn nieuwe vrouw ook naar Noorwegen, waar ze dan met z’n allen op een grote boerderij met veel dieren leefden. Mede door de grote voorliefde voor dieren die Lies al lang bezit, was dit een heerlijke tijd voor haar.

Hangt er liefde in de lucht?

Lies is op dit moment samen met Sean Demmers. Hij is bekend van zijn YouTube kanaal en werkt veel samen met Stefan de Vries. Via deze weg hebben de twee elkaar leren kennen. In zijn podcast ‘Je favoriete podcast’ heeft hij de relatie met Lies Zhara een aantal maanden geleden bevestigd.

Vroeger is een keer rondgegaan dat ze een relatie had met de Nederlandse YouTuber Don de Jong, al werd dit nooit bevestigd. Lies heeft altijd beweerd dat het enkel vriendschappelijk was. Ook over Stefan de Vries, die ook YouTuber is, werden enige geruchten verspreid. Daarnaast weten we enkel nog dat ze op haar negentiende eens een relatie had met een man. De 31-jarige had tijdens de relatie zijn ex zwanger gemaakt. Lies had het idee dat alles gewoon goed ging en kijkt niet graag terug op deze moeilijke periode.

Leuke weetjes en meer

Leuk om te weten misschien is dat Lies stiekem enorm houdt van zon, zee en strand. Nu ze weer in Haarlem woont, in haar eigen huisje overigens, is ze natuurlijk niet ver van die zee. Al heeft de zon soms de uitnodiging gemist. Paardrijden en gamen zijn trouwens ook dingen die Lies heel graag doet.

Wat je misschien nog niet wist over Lies Zhara: ze heeft in 2023 har motorrijbewijs gehaald! Lies houdt van adrenaline en het gevoel van vrijheid dat ze krijgt wanneer ze motorrijdt. Ze wilde zo snel mogelijk haar rijbewijs halen en dat is dus gelukt. Omdat ze samenwerkt met Suzuki was het ook niet moeilijk om een keuze te maken qua motor. Lies heeft nu een Suzuki GSX-8S.

Vader van Lies Zhara

Lies’ vader klinkt veel Nederlanders ook niet onbekend in de oren. Wouter Nikolaas is immers een tv-persoonlijkheid en acteur. Misschien ken je hem wel als Marco in Westenwind. Tegenwoordig komt Nikolaas niet veel meer op tv. Wel woont hij intussen net als Lies en haar moeder weer in Nederland. Over de moeder van Lies is niet veel bekend, behalve dat ze in Zandvoort woont, waar Lies regelmatig op bezoek komt.

De grote dierenvriend in Lies Zhara

Of het opgroeien tussen al die dieren op de boerderij een inspiratie is geweest, blijft onbeantwoord, maar Lies droomt er alleszins van om ooit een goed dool voor dieren te stichten. Hoe ze dat zal invullen, dat weet ze nog niet. Maar vastberaden dat het er komt, is ze wel. Ze speculeert wel al met ideeën om het met reizen te combineren, om dieren over de hele wereld te gaan bewonderen.

Een goed begin

Ze heeft alleszins wel al een zaadje geplant, want ze heeft al een pagina op Instagram die beschikbaar is gesteld aan DierenOpvang Amsterdam, dat honden en katten redt. Je kunt op de pagina dan doneren.
Ook eet Lies vegetarisch. Ze was aanvankelijk veganist, maar vanwege gezondheidsredenen is ze daarvan afgestapt. Dat haar quote ‘cooler than the cold side of your pillow’ is, kunnen we maar moeilijk geloven.

Redactie

De redactie van Grensverleggers deelt wekelijks inspirerende artikelen die jou helpen om zelf je grenzen te verleggen. We zorgen ervoor dat je verder komt in het leven.

Keltische naam uit Ierland [TOP 20]
Previous Story

Keltische naam uit Ierland [TOP 20]

Cloudpillo: Kussens, Review, Omzet en meer.
Next Story

Cloudpillo: Kussens, Review, Omzet en meer.

Latest from Blog

Wat helpt tegen brandnetels

Wat helpt tegen brandnetels?

Nederland staat bomvol met brandnetels. Dit komt vooral om brandnetels van stikstof in de bodem houden. Ben je in de brandnetels gevallen