Cloudpillo: Kussens, Review, Omzet en meer.

september 23, 2024
3 mins read
Cloudpillo: Kussens, Review, Omzet en meer.

Online zijn er ontzettend veel verschillende bedrijven. Je moet altijd de mooie praatjes van de aanbieders maar geloven, want je hebt verder geen enkel idee wie er precies achter het bedrijf zit en hoe het bedrijf daadwerkelijk in elkaar steekt. Het kan net zo goed een bedrijf zijn met een vreemde gang van zaken.

Zo is Cloudpillo een bedrijf dat nog niet zo lang bestaat, waardoor er verschillende mensen zijn die vraagtekens bij het bedrijf hebben. Dit is geen enkel probleem, want ik leg je hier precies uit wie er achter Cloudpillo zit, wat ze doen en hoe de reviews precies in elkaar zitten. Zo weet je straks precies of je hier iets moet bestellen of niet.

Wat doet Cloudpillo?

Laten we eerst een diepe duik nemen in het feit wat Cloudpillo precies doet. Cloudpillo staat ervoor om de nachtrust van andere mensen te verbeteren. Hierbij richten ze zich voornamelijk op het hoofdkussen waar jij iedere nacht op slaapt. Op die manier is het de bedoeling dat je minder last krijgt van je nek en echt lekker kunt slapen.

Dit zoen ze door middel van een soort afstelbaar kussen. Dit kussen is gevuld door memoryfoam, zodat het kussen zich helemaal naar jouw eigen hoofd kan vormen. Daarnaast kun je de dikte van het kussen aanpassen, wat ervoor zorgt dat je het kussen kunt aanpassen zoals jij wilt.

De reviews van Cloudpillo

Het is natuurlijk uiterst belangrijk of een bedrijf goede reviews krijgt of niet. Wanneer een bedrijf alleen maar slechte reviews krijgt, is het voor jou verstandig om bij een ander bedrijf je kussen te kopen. Gelukkig is dit bij Cloudpillo niet van belang. Zij hebben op Google zelf een gemiddeld van 4,1 ster van de 5.

Als we op Trustpilot kijken, ligt dit gemiddelde nog een stukje hoger. Daar ligt het gemiddelde op 4,6 ster van de 5. Dit zorgt ervoor dat het zeker een aanrader is om eens een kijkje te nemen bij Cloudpillo.

Maakt Cloudpillo veel omzet?

Uiteraard kan het zo zijn dat je erg geïnteresseerd bent in het feit hoeveel Cloudpillo nu daadwerkelijk weet te verdienen met de kussens die ze verkopen. Er zijn enkele cijfers bekend rondom dit bedrijf. Deze cijfers zijn bekend van 2023, waardoor het zeer recente cijfers zijn.

De jaaromzet van Cloudpillo was in 2023 12,5 miljoen euro. Cloudpillo is hierdoor een zeer succesvol bedrijf met zelfs een stijging van 400 procent! Dit merk je ook in de omgang richting hun klanten. Wanneer je een vraag hebt, word je namelijk direct geholpen en er wordt gekeken naar een passende oplossing per klant.

Is Cloudpillo Nederlands?

Ik heb met enige regelmaat de vraag voorbij zien komen of Cloudpillo een Nederlands bedrijf is of niet. Cloudpillo is inderdaad een Nederlands bedrijf. Dit bedrijf is door twee Nederlandse jongens opgezet, maar ondertussen zijn de kussens door heel Europa te verkrijgen. Je kunt Cloudpillo dus ook in andere landen tegenkomen.

Cloudpillo is door de jaren heen steeds groter geworden, waardoor het mogelijk was om ook in andere Europese landen te bezorgen. In Nederland kun je natuurlijk ook de kussens nog steeds bestellen. Door de tijd heen komen er misschien nog wel meer producten op de website.

Lars en Jens zijn de baas van Cloudpillo

Als we kijken naar het ontstaan van Cloudpillo, dan zien we direct dat Lars en Jens Cloudpillo hebben opgericht. Nu denk jij waarschijnlijk, wie zijn Lars en Jens? Lars en Jens zijn twee jonge ondernemers die kersvers van de middelbare school afkwamen toen zij zijn begonnen met ondernemen.

Lars van der Wijst en Jens Timmers hadden een droom om een succesvol bedrijf samen op te zetten en ondertussen kunnen we toch wel vaststellen dat ze dit is gelukt. Ze hebben al heel wat kussens verkocht en ze worden tot de dag van vandaag nog steeds volop verkocht.

Hoe goed zijn de Cloudpillo kussens?

Natuurlijk is het wel zo handig om te weten of Cloudpillo kussens nu daadwerkelijk goede kussens zijn. Er zijn namelijk al heel wat mensen tevreden rondom deze kussens, maar zijn ze daadwerkelijk een goede optie of hebben de twee mannen gewoonweg een zeer goede marketingstrategie?

We kunnen wel vaststellen dat Cloudpillo gewoonweg goede kussens zijn. Het zijn stevige en zeer ondersteunende kussens. Het lijkt een beetje alsof je op een wolkje aan het slapen bent. Ze zijn zacht, maar niet te zacht. Dit is ideaal als je iemand bent die wel eens moeite heeft met zijn of haar kussen.

Wat kost een Cloudpillo kussen?

Cloudpillo heeft ondertussen niet alleen kussens, maar ook dekbedden. Als we kijken naar de prijs van een kussen, dan kost een gemiddeld kussen bij Cloudpillo €70. Uiteraard zijn er ook andere varianten te vinden die weer een andere prijs hebben. Je kunt het eigenlijk zo duur maken als je zelf wilt.

Een dekbed bij Cloudpillo kost je ongeveer €200 tot €300. Ook verkopen ze op dit moment bijvoorbeeld toppers. Het is goed om zelf even tussen de producten te kijken, zodat je kunt kijken wat de prijzen op dit moment zijn. Soms hebben ze namelijk aanbiedingen waar je zeker gebruik van kunt maken als je van plan bent een Cloudpillo kussen te kopen.

Redactie

De redactie van Grensverleggers deelt wekelijks inspirerende artikelen die jou helpen om zelf je grenzen te verleggen. We zorgen ervoor dat je verder komt in het leven.

Lies Zhara: Leeftijd, Vriend, Bikini en meer
Previous Story

Lies Zhara: Leeftijd, Vriend, Bikini en meer

Upfront: Creatine, Kortingscodes, Review en meer
Next Story

Upfront: Creatine, Kortingscodes, Review en meer

Latest from Blog

Wat helpt tegen brandnetels

Wat helpt tegen brandnetels?

Nederland staat bomvol met brandnetels. Dit komt vooral om brandnetels van stikstof in de bodem houden. Ben je in de brandnetels gevallen