Robbie van de Graaf: Leeftijd, Vriendin, Lengte en meer

september 23, 2024
3 mins read
Robbie van de Graaf: Leeftijd, Vriendin, Lengte en meer

Robbie van de Graaf is een bekende Nederlandse Youtuber die onderdeel is van de Bankzitters. Hij is geboren op 5 juli 1998 in Eindhoven. Wil je meer weten over deze bekende Nederlander? In dit artikel ontdek je alles over Robbies carrière, salaris en vermogen. Je komt ook te weten wie zijn partner is en hoe deze 26-jarige content creator nu eigenlijk ook alweer bekend werd.

Je kunt wel stellen dat Robbie een echte grensverlegger is. Hij is erg ondernemend en is er niet bang voor om risico’s te nemen in zijn creatieve uitingen en op zakelijk gebied.

Het vermogen van Robbie

Volgens YouTubers.me heeft van de Graaf een nettowaarde van € 213.000.

Het salaris van Robbie

Volgens YouTubers.me verdient van de Graaf € 1,08 per 1000 views op YouTube.

In september 2024 waren Robbies 1.538 video’s samen goed voor 195.978.881 videoweergaven.

Volgens YouTubers.me verdient de Brabantse content creator ongeveer € 911 per maand met zijn YouTube-kanaal.

We hebben daarbij natuurlijk zijn sponsordeals niet meegerekend. Vrijwel elke video die Robbie op zijn YouTube kanaal plaatst bevat een betaalde samenwerking. Hiervoor verdiend hij duizenden euro’s per samenwerking.

Het huis van Robbie

Robbie woonde in 2019-2021 twee jaar samen met de Bankzitters. Ze noemden hun huis ‘Casa del Huts’.

In september 2021 kozen de leden van de online vriendengroep elk voor hun eigen stekje. Ze openden een kantoor zodat er meer plek zou zijn om te door te groeien. Ze wilde graag meer mederwerkers aannemen. Robbie kocht toen een huis in Eindhoven.

De auto van Robbie

In augustus 2023 stelde Robbie zijn nieuwe auto voor aan de abonnees van DAY1. Zijn Audi A6 Avant TFSI E Quattro heeft een waarde van € 86.472.

Robbies nieuwe bolide komt met 376 pk, heeft een topsnelheid van 250 km/h en gaat van 0 tot 100 km/h in 5,6 seconden.

De Vriendin van Robbie van de Graaf

Jamie Dekker

De YouTuber heeft sinds voorjaar 2018 een relatie met Jamie Dekker.

Deze 24-jarige blondine komt net als Robbie uit Eindhoven. Jamie studeerde Marketing en Communicatie aan Summa College Eindhoven. Ze begon in augustus 2018 met de opleiding SPECO Sportcommunicatie aan de Fontys Hogeschool.

Jamie had in 2015-2016 een bijbaantje als kassamedewerker bij Jumbo Supermarkten. Ze liep tijdens haar studies stage op de media-afdeling van voetbalclub PSV. Daarna werkte Robbies vriendin als Business Marketeer bij UnitedConsumers.

Je vindt Robbies vriendin op Instagram onder de naam @jamiedekker_.

De Eindhoofse influencer heeft 37.900 Instagramvolgers. Ze maakt o.a. content over fashion, interieur en reizen.

Robbie en Jamie maken graag luxetripjes. Zo ging het koppel al naar leuke vakantiebestemmingen als Londen, Parijs, Praag, Porto, Curaçao, Valencia, Kopenhagen en Rhodos.

De carrière van Robbie van de Graaf

Opleiding

Robbie groeide op in Eindhoven. Hij bezocht er als tiener het Lyceum Bisschop Bekkers.

In juli 2019 rondde Robbie zijn opleiding Bachelor Finance & Control af aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Een veelzijdige content creator

  • Robbie is sinds februari 2013 content creator op YouTube.
  • In oktober 2015 richtte de youtuber GraafProductions op.
  • In maart 2017 werd van de Graaf medeoprichter van ikwiltegoed.nl.
  • Van september 2016 tot augustus 2020 was Robbie videoproducent voor zijn favoriete voetbalclub PSV.
  • Van de Graafs cv vermeldt ook dat hij van februari 2017 tot februari 2020 als ‘analist en commentator eDivisie’ voor Endemol Shine Beyond NL werkte. 

De Bankzitters

Sinds 28 augustus 2017 is deze Brabander uiteraard ook bekend als medeoprichter van de Bankzitters.

Robbie startte het populaire YouTube-kanaal met Matthyas het Lam, Raoul de Graaf, Koen van Heest, Milo ter Reegen, Mark van Harten en Mathijs Stals. De zeven vrienden vulden hun eerste FIFA-gamevideo’s al snel aan met muziekvideo’s en challenges.

In februari 2019 had de online vriendengroep al 100.000 abonnees. Dat jaar wonnen ze ook de VEED AWARD voor Beste Nieuwkomer.

Na het vertrek van Mark van Harten en Mathijs Stals gingen de Bankzitters begin 2020 verder als vijftal. Sinds oktober 2021 nemen de youtubers hun video’s op in hun eigen kantoor in Utrecht.

Op 2 juli 2024 bereikten de Bankzitters een bijzondere mijlpaal. Hun YouTube-kanaal telde die dag voor het eerst 1 miljoen abonnees. Robbie is met voorsprong het kleinste lid van De Bankzitters. De Brabander is 1,76 meter lang.

Tv-programma’s met de Bankzitters

In februari 2022 kregen de Bankzitters met ‘De Knop’ hun eigen serie op Amazon Prime.

In van ‘A naar Onbekend’ reisden Robbie en de vier andere Bankzitters in 2023 voor Prime Video naar de verste uithoeken van de wereld. In het eerste seizoen belandde het vijftal o.a. in Kenia, Napels, Seoul en Mongolië.

Liedjes met de Bankzitters

Robbie en de Bankzitters hebben meerdere succesvolle singles op hun palmares.

Hun boysband-parodie ‘Stapelgek’ haalde voorjaar 2021 goud in Nederland en plaats 37 in de Single Top 100. De single snoepte in 2022 zelfs de Zapp Award voor beste track af van MEAU en Snelle & Maan.

De Bankzitters stonden o.a. al op het podium van TivoliVredenburg en AFAS Live.

Op 17 en 18 januari 2025 staan de Bankzitters in de Ziggo Dome.

De volgers en likes van Robbie

Je vindt Robbie op Instagram onder de naam @robbievdgraaf. De Brabander heeft meer dan 398.000 Instagramvolgers.

Robbie is sinds 28 februari 2013 actief op YouTube onder de naam @robbievdgraaf. Hij uploadde zijn eerste video op 2 maart 2013. In september 2024 had zijn YouTube-kanaal meer dan 562.000 abonnees.

De content creator maakt naar eigen zeggen ‘allerlei soorten hutserige filmpjes’. Hij maakt vooral video’s over FIFA, F1 of andere games. Daarnaast reageert hij in zijn video’s ook graag enthousiast op ‘programma’s of andere gekke dingen’. Ook tegen challenges met de Bankzitters zegt deze Brabander nooit neen.

De youtuber zit ook op TikTok onder de naam @robbievandegraaf. Hij heeft meer dan 207.600 TikTok-volgers en 1,9 miljoen likes.

Redactie

De redactie van Grensverleggers deelt wekelijks inspirerende artikelen die jou helpen om zelf je grenzen te verleggen. We zorgen ervoor dat je verder komt in het leven.

Upfront: Creatine, Kortingscodes, Review en meer
Previous Story

Upfront: Creatine, Kortingscodes, Review en meer

Biab Nagels Zelf doen, gemiddelde prijzen en populaire kleuren
Next Story

Biab Nagels: Zelf doen, gemiddelde prijzen en populaire kleuren

Latest from Blog

Wat helpt tegen brandnetels

Wat helpt tegen brandnetels?

Nederland staat bomvol met brandnetels. Dit komt vooral om brandnetels van stikstof in de bodem houden. Ben je in de brandnetels gevallen