Maria Tailor: Haar vermogen, Kleding, Leeftijd en meer

september 27, 2024
3 mins read
Maria Tailor: Haar vermogen, Kleding, Leeftijd en meer
Credits: Instagram Maria Tailor

Maria Tailor is een Utrechts model, reality-tv ster, en kledingontwerpsters. Ze is geboren op 3 september in 1983 en is dus momenteel 41 jaar oud. Zij staat vooral bekend als ster van de reality-tv show ‘The Real Housewives of Amsterdam’ en omdat ze haar eigen kledingmerk heeft, hoewel ze tegenwoordig ook populair is als influencer op social media omdat ze zo actief is op Instagram. Op Instagram heeft ze meer dan 150.000 volgers, vooral jonge mensen die opkijken naar haar en haar beauty tips volgen.

Het vermogen van Maria Tailor

Het vermogen van Tailor is moeilijk in te schatten, omdat ze deze informatie altijd privé heeft gehouden. In 2018 werd nog bekendgemaakt door de roddelpers dat Tailors vermogen bijna 4 miljoen euro in het rood stond, omdat ze problemen had met haar toen huidige mode label.

Dit is tegenwoordig niet meer het geval, haar nieuwe label is zeer succesvol. Haar huidige vermogen wordt geschat op ongeveer 3 miljoen, waarvan het merendeel wordt verdiend door haar reality-tv carrière en haar social media. Tailor is ook in een relatie met een miljonair, wat haar vermogen mogelijk verhoogd.

De carrière van Maria Tailor

Tailor begon jong als model. Ze werkte onder andere voor modehuizen in Amsterdam en London, waardoor ze internationaal bekend werd. Door haar connecties in de modewereld kon ze samen met designers Josh Veldhuizen en Tamara Elbaz een frisse kledinglijn designen voor het merk Lakeside. Daarna maakte het trio hun eigen label. Hoewel de collaboratie uiteindelijk stopte, ging Tailor door met kleren ontwerpen en heeft ze vooral succes geboekt met haar eigen tweede label ‘Maria Tailor HQ’, waar ze in 2020 mee begon. Dit is nog steeds een passieproject voor haar.

Maar de echte roem vond Tailor in reality-tv. Ze deed eerst mee aan ‘Modemeisjes met een Missie’, een reality-tv show uit 2011 die Tailor, Veldhuizen, en Elbaz volgt terwijl ze proberen hun carrières verder te lanceren in de Amsterdamse mode en acteer industrie. Tailor heeft tijdelijk een webserie gerund waar ze een soort van vlogs op maakte, maar ook deze stopte uiteindelijk. Later werd Tailor een van de meest prominente vrouwen in ‘The Real Housewives of Amsterdam’, waar ze momenteel nog steeds aan meedoet. Ze wordt gezien als het hoofdpersonage van de show. Tailors dramatische persoonlijkheid en positieve kijk op het leven maakt haar zeer populair. Ze heeft ook aan een paar andere shows meegedaan, zoals ‘Shopping Queens VIP’ en ‘Special Forces VIPS’. In ‘Special Forces VIPS’ was Tailor de vrouw die als langst meedeed aan het programma, toen alle andere vrouwen afhaakten.

In September 2024 begon er een nieuw programma dat Tamara en Maria’s Therapy Trip heet. Ze reizen met BN’ers af naar Ibiza om zich daar te storten in verschillenden therapieën.

Verder maakt Tailor momenteel haar geld via sociale media. Vooral op Instagram post Tailor bijna dagelijks updates over haar leven en haar kledinglijn, alsook collaboraties met verschillende merken. Ze werkt meestal samen met merken uit de beauty en modewereld, zoals Guess, L’Oréal, en Hunkemöller. Ze post ook veel positiviteitsposts. Tailor heeft al ooit een muzieknummer gemaakt, als titel song voor ‘Modemeisjes met een Missie’, maar het is onduidelijk of ze in de toekomst nog muziek zal maken.

De partner van Maria Tailor

Jarenlang was Tailor samen met Jeroen van den Berg, een Nederlandse regisseur en toneelschrijver die ook actief is in de zakenwereld. Het koppel heeft twee kinderen, Jean en Amelle. Nadat ze uit elkaar zijn gegaan, hebben Tailor en Van den Berg wel nog een goede relatie behouden voor het co-ouderschap over hun kinderen. In 2023 begon Tailor te daten met Sander van der Meij, een Nederlands zakenman. Aangezien Van der Meij vrij privé is, verschijnt hij nooit op Tailors social media.

Weetjes over Maria Tailor

Beroemde familie

Tailors broer is getrouwd met Kim Feenstra, een jong model die onder andere heeft meegedaan aan ‘Holland’s Next Top Model’. Hiermee is Tailor dus Feenstra haar schoonzus. De twee hebben een goede vriendschap volgens interviews en werken ook soms samen aan projecten.

Acteer carrière

Qua opleiding is Tailor eigenlijk een actrice, ze is dan ook naar de acteerschool gegaan. Tijdens ‘Modemeisjes met een Missie’ probeerde ze haar beroep als model uit te breiden naar rollen in films en series, maar dit is uiteindelijk niet gelukt. Tailor heeft tot nu toe nooit officieel als actrice gewerkt.

Haar problemen

Tailor heeft tijdens ‘The Real Housewives of Amsterdam’ toegegeven dat ze aan een aandoening lijdt die haaruitval als een symptoom heeft. Hierdoor draagt ze regelmatig pruiken en extensions, en heeft ze verschillende kuren geprobeerd die de gezondheid van het haar zouden moeten bevorderen. Ondanks dit probleem, laat ze het haar zelfbeeld niet aantasten.

Moeilijke jeugd

Als kind en tiener geeft Tailor een moeilijke jeugd gehad. Nadat haar ouder gescheiden zijn, kreeg Tailors moeder te kampen met psychische problemen die zo erg waren dat ze in opnamen moest. Tailor kwam daardoor al jong in verschillende pleeggezinnen terecht. Ze zei ooit dat ze model wou worden als tiener om de aandacht te krijgen die ze als kind miste.

Redactie

De redactie van Grensverleggers deelt wekelijks inspirerende artikelen die jou helpen om zelf je grenzen te verleggen. We zorgen ervoor dat je verder komt in het leven.

Het Vermogen van Jan Lammers
Previous Story

Het Vermogen van Jan Lammers

Wasmachinekast Ikea, Hornbach, Leen Bakker. Alle opties op een rij
Next Story

Wasmachinekast: Ikea, Hornbach, Leen Bakker. Alle opties op een rij

Latest from Blog

Wat helpt tegen brandnetels

Wat helpt tegen brandnetels?

Nederland staat bomvol met brandnetels. Dit komt vooral om brandnetels van stikstof in de bodem houden. Ben je in de brandnetels gevallen